Serveis

La botiga en línia de Finestra Confort és una plataforma web on pots adquirir serveis i productes exclusius vinculats en la millora del confort i eficiència energètica del teu habitatge.

Vinculats amb l'eficiència energètica pots adquirir el serveis d'auditoria energètica, certificació energètica de l'habitatge i estudi per a l'optimització del contracte de subministrament elèctric.

Pots contractar també a través de la botiga en línia els serveis vinculats amb la subvenció i la deducció fiscal pel canvi de finestres. A nivell de subvenció, t'oferim la tramitació del programa 4 dels Fons Europeus Next Generation per a qualsevol punt de Catalunya.

A la botiga en línia t'oferim també el servei de tramitació de permisos d'obra municipals, per a la renovació de les finestres de casa teva, i el servei d'estudi i pressupost per a la instal·lació de les finestres en el teu projecte d'obra nova.

La botiga en línia de Finestra Confort és la plataforma que t'acompanya en el teu projecte d'acondicionament de la terrassa, porxo o jardí del teu habitatge, amb el servei d'estudi del projecte d'instal·lació del sistema de cortines de vidre per a terrasses i porxos, i de pèrgoles tècniques exclusives, de vidre, de teixit o bioclimàtiques. A la mateixa botiga en línia pots adquirir també la teva nova pèrgola o cortina de vidre, si el que estàs buscant és un sistema de gamma exclusiva, amb les màximes prestacions i garantia de funcionament.

Si tens entre mans el projecte de renovar la porta d'entrada del teu habitatge, a la mateixa botiga en línia de Finestra Confort pots adquirir els sistemes exclusius, tant a nivell estètic com de prestacions, de portes d'entrada d'acer i de portes cuirassades.

Disposes també a la botiga en línia de Finestra Confort de varis productes de gamma professional pel manteniment de les teves obertures.

Tots els serveis i productes de la botiga en línia de Finestra Confort es poden finançar entre 3 i 72 mesos, prèvia aprovació per part de l'entitat financera.